De Sint-Franciscus Xaveriuskerk, gelegen in de Collegelaan 32 te Borgerhout werd gebouwd in 1965 door het Xaveriuscollege om dienst te doen als collegekerk. Door de stijging van het aantal inwoners op het grondgebied van de parochie werd in maart 1966 overgegaan tot de oprichting van de Kapelanie Xaverius bij de parochie van O.-L.-Vrouw van het Heilig Hart en in 1968 de oprichting van de Parochie Sint-Franciscus Xaverius. Vanaf de oprichting tot in het jaar 2007 werd de pastoraal en liturgische diensten verzorgd door de paters van het Jezuïetenhuis, verbonden aan het Xaveriuscollege. De eucharistievieringen vinden op zon- en feestdagen plaats om 11:15 u. Op de eerste, tweede en derde zondag van de maand is er een gebedsdienst met communie. Op de vierde zondag viert de Indonesische geloofsgemeenschap KKI samen eucharistie met Xaverius. Elke zondag viert de Armeense geloofsgemeenschap eucharistie in de namiddag. De kerk doet dienst als parochiekerk, voor uitvaartliturgie, doop, eerste communie en vormsel en voor de diensten door het Xaveriuscollege en de Basisschool Mariagaarde. Er is ook nevengebruik voor concert, zang, toneel, proclamatie…

“In eu ultricies lacus. Phasellus non ante nec neque imperdiet congue. Donec sed lectus eu mi tincidunt rhoncus non a metus. In hac habitasse platea dictumst”

Nam lorem mauris, scelerisque nec iaculis id, dignissim a tortor. Quisque in arcu in tellus facilisis venenatis vitae finibus tortor. Nullam vestibulum venenatis auctor. Suspendisse potenti. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Quisque id consequat tortor. Sed et commodo diam. Curabitur bibendum nunc ut finibus tempus. Aenean eu dui sed eros maximus vulputate. Praesent vitae ullamcorper nibh. Donec bibendum, odio ut aliquam faucibus, ipsum felis blandit dolor, in dignissim.

Praesent posuere ante

Ut vitae lobortis magna, id viverra orci. In eget scelerisque nibh, nec suscipit lacus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam pulvinar ipsum augue, tempor luctus felis malesuada venenatis. Vestibulum sit amet imperdiet risus. Etiam eget vehicula metus, ac vehicula libero. Aliquam et viverra urna. Vivamus elementum porta lectus.

Vestibulum volutpat mollis odio, sit amet imperdiet augue ullamcorper in. Nulla dapibus rutrum congue. Proin efficitur, dolor ac eleifend lobortis, lacus libero vulputate ante, non molestie turpis nibh pulvinar leo. Aenean tincidunt arcu eu justo imperdiet, eget dignissim enim scelerisque. Nulla accumsan accumsan leo, in rhoncus libero elementum et. Curabitur pretium, ex vitae pellentesque tincidunt, enim diam fermentum nulla, eu porta augue leo eu odio. Phasellus volutpat arcu et magna luctus feugiat. Phasellus maximus purus arcu, nec tristique augue molestie ac.

Suspendisse finibus non dui vel pulvinar

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Fusce dolor dolor, placerat ac purus sed, euismod hendrerit libero. Morbi id lacus at tortor dictum venenatis. Nam finibus ac ex vitae laoreet. Aliquam erat volutpat. Aenean sollicitudin dolor bibendum porttitor efficitur.